Appartement Sélection Port du Crouesty | 4 persoons vakantiehuis Arzon

De accommodaties in deze residentie zijn volledig ingericht en in het bezit van particulieren. Ze zijn gelegen in een Pierre & Vacances Vakantiepark.
Inbegrepen bij de huurprijs: accommodatie – beddengoed – schoonmaakkit – schoonmaak op het einde van het verblijf – belastingen en kosten.
Niet inbegrepen bij de huurprijs: opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken, huishoudlinnen (badmat + theedoek), schoonmaak op het einde van het verblijf, WiFi, toeristenbelasting, administratiekosten en optionele verzekeringen, zoals vermeld in de bijzondere verkoopvoorwaarden.
De accommodaties liggen midden in het vakantiepark Port du Crouesty en variëren van studio’s voor 4 personen tot vakantiehuizen met 2 slaapkamers voor 6 personen in drie verschillende categorieën: comfort, select en prestige.
Het vakantiepark beschikt over twee buitenbaden (gratis toegang), waarvan één verwarmd (open van april tot september).
Het vakantiepark Port du Crouesty beschikt daarnaast over andere betaalde faciliteiten, zoals een thalassotherapiecentrum, kidsclubs voor kinderen tussen de 3 en 17 jaar, en animatie voor het hele gezin.
In de buurt van het vakantiepark bevinden zich restaurants en winkels, en er is een zeilschool op een steenworp afstand van het strand.

Te betalen via uw klantenaccount: https://mon-compte.maeva.com

Prijzen vanaf: 392.00 (controleer hier beschikbaarheid en prijs

Dit vind je misschien ook leuk...