Romantisk villa | 4 persoons vakantiehuis Linderöd

In het hart van het landschap Skåne in Zuid-Zweden ligt het dorpje Linderöd, op 150 m hoogte. Daar is  zeer zuivere lucht en een prachtige ongerepte natuur met meren en bossen. Natuurliefhebbers kunnen er genieten van rust en natuur, op hun eigen tempo met voettochten, fietstochten en vissen.

Een Zweeds landschap (in het Zweeds: landskap) is oude vorm van provincie, die belangrijk is op het gebied van cultuur en folklore, streektaal, toerisme en geografie. De villa ligt in het midden van dit gebied, net iets buiten Linderöd. Een grote natuurtuin zorgt voor veel privacy. Hier ontdek je nog zeldzame bloemen en planten zoals wilde orchideeën, blauwe bosanemoontjes, lelietjes van dalen, en mooie vogels zoals valken, spechten en de rode wouw. Het is heel goed mogelijk dat een elandenfamilie door de tuin loopt, op zoek naar eten (appels!). En datzelfde geldt ook voor herten en soms vosjes …

Het dorpswinkeltje in Linderöd heeft elke ochtend  heerlijke verse broodjes en wienerbrød (een broodje van bladerdeeg) voor bij het ontbijt.

Midzomer met het Midzomerfeest biedt in de omgeving van Linderöd talrijke evenementen om aan deel te nemen om deze Zweedse hoogtijdagen mee te maken.

Prijzen vanaf: 660.00 (controleer hier beschikbaarheid en prijs

Dit vind je misschien ook leuk...