Tiny House 4 people | 4 persoons vakantiehuis Zuna

Voor een lange vakantie of een weekend of midweek is Vakantiepark Mölke aan de kabbelende rivier De Regge een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de regio Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor aangename wandelingen en fietstochten door het gastvrije land. Het park is ook het vertrekpunt voor vele excursies. Een dagje uit met de kinderen is geen probleem, want in de buurt zijn er verschillende pretparken zoals pretpark Slagharen, avonturenpark Hellendoorn, de Koningin Juliana toren en de Waarbeek.

De accommodaties van Vakantiepark Mölke bieden u alle ruimte en comfort die u wenst. Comfortabele bedden, ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. U zult worden overladen met comfort. U kunt kiezen voor stacaravans, chalets of Regge-hooibergen (Reggehooibergen) met privésauna, van 2 tot 8 personen.

Bovendien wordt er op dit schattige vakantiepark alles aan gedaan om uw vakantieplezier te vergroten. Elk vakantieseizoen is er een animatieteam voor jong en oud met dagelijks interactief theater, de wekelijkse familiebingo, sport en games, en nog veel meer. En we moeten niet vergeten: het onlangs gerenoveerde zwembad met leuke waterstraalpunten.
Gedurende de maanden mei, juni en van begin september tot half september is er animatie voor de kleintjes.

We zien je graag in het park langs de molen Mölke die het park zijn naam heeft gegeven. Alstublieft!

Prijzen vanaf: 311.00 (controleer hier beschikbaarheid en prijs

Dit vind je misschien ook leuk...